Besnaringen

 
 

Wij besnaren uw racket op een kwaliteitsvolle manier. We beschikken over verschillende mogelijkheden en bespreken steeds met u wat uw wensen zijn, of je iets aan je volgende besnaring wil veranderen.

Wij werken met een besnaringskaart waar we u voor uw trouw belonen (enkel geldig bij gebruik van onze snaren):

 

  • 3e besnaring: GRATIS GRIP
  • 6e besnaring: GRATIS DOOS BALLEN TRETORN TOURNAMENT
  • 10e besnaring: 1 GRATIS besnaring

 

Hieronder een overzicht van onze snaren en de prijs per besnaring. Ons snarengamma zal geleidelijk aan uitgebreid worden:

Snaar Omschrijving

Wilson Sensation 1.35mm

De Wilson Sensation is een perfecte snaar voor spelers die op zoek zijn naar een soepele allround snaar. De snaar is comfortabel en erg zacht wat de comfort bevorderd.

PRIJS: 23 euro

Prince Premier Control 1.30mm/1.35mm

De Prince Premier Control 16 is een armvriendelijke snaar die ideaal is voor spelers die op zoek zijn naar een uitstekende mix van comfort en controle.  Deze snaar voorkomt tenniselleboog.

PRIJS: 25 euro

Tecnifibre Duramix 1.35mm

Met zijn unieke multifilament-constructie en mix van polyester filamenten brengt de Duramix HD u prestaties waar geen andere snaar toe in staat is. De polyester filamenten geven de snaar een goede duurzaamheid maar brengen u tegelijkertijd toch een goede dosis gevoel. Veel testers van deze snaar ervaren geen spanningsverlies en weten zelfs met een zachtere bespanning voldoende controle te behouden.

PRIJS: 26 euro

Prince Classics (synthetic gut met Duraflex)

De Prince Synthetic Gut Duraflex is een van de meest populaire snaren op de markt. Geschikt voor een allround doelgroep. Door de duraflex technologie extra duurzaam!

PRIJS: 23 euro

Eigen Snaar

 
Je kan zelf een setje of een rol snaren meegeven samen met het te bespannen racket.
 
PRIJS: 10 euro